Mijn naam is Nike Rijsterborgh. Ik ben illustrator, ontwerper en maker van meubels en houten objecten. In 2010 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Fine Art in Education aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Mijn werk bestaat uit: lijnen, vlakken, letters, zinnen, zwart, wit en soms wat grijs. In mijn werk combineer ik beeld met mijn liefde voor letters, gedichten en andere taaluitingen. Zo kan ik doen wat ik het liefste doe: spelen met woord en beeld.

365 DAGEN PROJECT
In 2013 maak ik elke dag een tekening, tekst of krabbel. Als u dit jaar elke dag verrast wil worden door één van mijn bedenksels, dan kan dat door mijn Facebook  pagina te liken of door mij te volgen op Twitter.

ILLUSTRATIES
Ik maak ook werk in opdracht, zoals illustraties voor op: uitnodigingen, visitekaartjes, posters, of gewoon voor aan de muur. Heeft iemand iets te vieren en weet u niet wat te geven? Of wilt u met een groep een cadeau geven? Geef wat persoonlijks! Want de boekenkast staat toch al vol en vazen heeft ook iedereen genoeg. Ik kan bijvoorbeeld een herinneringstekening maken van een bijzondere gebeurtenis of een mooi vormgegeven favoriete quote van het feestvarken. Als u mij het thema geeft, dan maak ik er een persoonlijke illustratie van. Is er een budget maar nog geen concreet plan? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan het werk eventueel ook inlijsten.

Bij vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk contact met me opnemen.